Monday, August 11, 2014

SCAN DETAILS & SCAN 3D/4D (Reasonable charge)


Hasil google search tempat scan yg murah kat area PJ ...KLINIK SOFEA menjadi pilihan selain VISION COLLEGE kat Kelana Jaya...

   8 August 2014 (10am) - Bedebar2 nak g scan baby kat Klinik Sofea, Puchong.....Alhamdulillah sampai gak tempat dituju walupon terasa jauh dr Damansara ke Puchong tuh kan bila fikir jalan jem kat LDP tuh...........sib baek jalan pon ok clear jerk coz bukan time kemuncak org masuk keje kan kol 10 tuhh.......
























Sampai jerk2 xde org yg dok menunggu turn, lega rasenyerrr...........xyah la nak tunggu lama2 kan..sebab klinik nie boleh walk in jer...xyah booking2 bagai......itupon tunggu dlm 10 minit jerkkk ...pastu doktor panggil  masuk tok scan baby...weeeeeeeeee bebunga-bunga, neves pon ade...yelahhh, apepon result akan ku terima seadanya , yg penting baby sihat kat dlm perut mama.....1st scan 4D dulu, tgk muka baby, kaki, tangan, dsb........then akhir skali kite skodeng jantina dierrr...taraaaaaaaaa.........................alhamdulillah.......syukur..moga ape yg nampak akan sama mcm yg akan kluar nanti...............Insyaallah,.......ok kite share 1 gambor muka baby..dpt 1 jerr sebab baby tido dan tangan die tutup muka...kena kacau pon lena jerk tido......hehheeh comel sgt..........awwww!!!!! Akhir skali scan details plak, kite tgk jantung baby, tulang baby , kedudukan uri, air ketuban, dan lain2...............okey settle.........







HASIL SCAN @ 25 weeks













Sape2 yg excited nak g scan baby tuh boleh la g klinik sofea ni , scan details+ scan 3d/4d RM80 jerkkk...........worth it !!!!! Working hour die sampai 10 malam.....For details can contact no kat bawah nie yer.....Gud luck

KLINIK SOFEA
No. 36, Ground Floor,
Jalan PU 7/3,
Bandar Puchong Utama
47100 Selangor
(Belakang Aeon Big (Carrefour), opposite to 99 Speedmart)


Tel No : 03-8061 9628



1 comment:

  1. terima kasih banyak atas testimonial ye , boleh refer www.3d-4d-scan-malaysia.com atau www.bayi-ibu.com/3d-4d-scan-malaysia untuk latest package ye ... kalau tidak jumpa muka baby FREE , jantina tak nampak free untuk 22minggu keatas , REFUND kalau jantina salah .. guarantee services ye ... 2d detail scan , 5d scan>> HDlive juga available di ampang , boleh refer kat facebook untuk latest update sonographer bertugas termasuk miss jezzlyn, miss celynn, miss shanice , miss ada , miss irene di facebook >> https://goo.gl/53vyFG ... cuba klik link ni ye.. sebarang masalah semasa booking online sila sms 0176202933/0164383366 (SMS sahaja) , book sahaja bayar semua lepas scan.

    ReplyDelete